ENGLISH ITALIAN
Alu Remškar - izdelava ALU oken in PVC oken ter ostalo stavbno pohištvo

Vojko Remškar s.p.

PODATKI O PODJETJU

Vojko Remškar s.p.
Vojsko 8
1217 Vodice


gsm: 031 886 970
fax: (01) 832 49 61
ID za DDV: SI62716034
IBAN: SI56 0203 2025 4894 615
e-mail: info@alu-remskar.com

S KOM SODELUJEMO

AlukPROAL d.o.o.
Grad exportPolnila za vhodna vrata

Predračun,način naročanja in montaže(demontaže) ter garancija

Predračun:

Pri firmi Vojko Remškar s.p. Si lahko pridobite brezplačni informativni predračun tako ,da nam dimenzije in opis
zaželenega stavbnega pohištva:

na vrh

Naročilo:

Ko se odločite, da boste pri nas kupili stavbno pohištvo, ki ga ponujamo, nas pokličete ali nam pišete, da se domenimo za končne izmere in dorečemo vse podrobnosti, seveda tudi glede zaključnih del. Nato vam ,kar v najkrajšem času pošljemo dokončen predračun.Ta predračun potrdite tako,da vplačate na naš račun :

Ko predračun potrdite na zgoraj navedeni račun ,pristanete tudi na tukaj navedene pogoje,razen če so ti posebej navedeni v pogodbi ali na predračunu. Z dnem potrditve predračuna začne teči 20-40 dnevni rok ,v katerem opravimo montažo.Seveda ,se kar v največji meri držimo dogovora z vami,v primeru pogodbe pa je rok za dokončanje del naveden v pogodbi.
na vrh

Demontaža in montaža:

Na dogovorjeni ,dan vas skupaj z stavbnim pohištvom obiščemo in opravimo po potrebi demontažo starega pohištva in motažo novega(okenj,vrat ,itd),vendar,pa je zato potrebno zagotoviti:

Naj omenim ,da v primeru ,da se zgodi ,da vseeno pride do poškodbe iz naše strani škodo povrne Zavarovalnica kjer imamo ustrezno zavarovanje.

Pri demontaži in montaži tudi ne odgovarjamo za poškodbe ki nastanejo:

Investitor je dolžan opozoriti montažerja na vse skrite nevarnosti ob opravljanju svojega dela na objektu. Montažo opravimo tako ,da v odprtine vstavimo novo stavbo pohištvo,ga privijačimo z torks vijaki in zapurpenamo ali zasilikoniramo.Po dogovoru opravimo zaključna dela,ki se v predračunu ovrednotijo in navedejo posebej.Dodatne purpenanje ali dela ,ki se ne opravijo na dan montaže ,se zaračunajo posebej.

Po opravljeni montaži za seboj pospravimo (ne sesamo, brišemo prah ali pomivamo),ter po dogovuru brezplačno odpeljemo staro stavbo pohištvo in morebitne ruševine.Prevoz na objekt se posebej ne zaračuna ,do odaljenosti 25 km od naše firme,oziroma se za dodatno plačilo za prevoz dogovori.
na vrh

Garancija:

Zelo se trudimo,da vam ponudimo kvalitetno stavbno pohištvo z strokovno montažo(demontažo),vendar pa se lahko dogodi ,da imate pripombe na opravljeno delo ,zato se vse reklamacije ,glede stavbnega pohištva in našega dela na objektu upoštevajo še 10 dni po opravljenem delu.
Vgrajeni materiali imajo potrebne certifikate,v primeru pa, da pride do okvare na našem stavbnem pohištvu nudimi naslednje garancije:

Za stekla in manjše žvenketanje križev v steklih ter barvo na termičnih mostovih pri alu profilih ne garantiramo.
na vrh

Dokočne določbe:

Na poslanem računu je navedena valuta dokončnega plačila,v primeru ,da se ta ne izvede pravočasno ,pričnejo teči zakonske zamudne obresti.Strošek pisnih opominov je 5 Eur ,za vsak poslani opomin. Vgrajeni materiali so do dokončnega plačila last podjetja Vojko Remškar s.p.,če tudi so vgrajeni.

V primeru ,da z pogodbo ni drugače določeno,je za vse spore ,ki jih ni mogoče rešiti v dogovoru,pristojno sodišče v
Ljubljani.

Vojsko dne 15.2.2008