ENGLISH ITALIAN
Alu Remškar - izdelava ALU oken in PVC oken ter ostalo stavbno pohištvo

Vojko Remškar s.p.

PODATKI O PODJETJU

Vojko Remškar s.p.
Vojsko 8
1217 Vodice


gsm: 031 886 970
fax: (01) 832 49 61
ID za DDV: SI62716034
IBAN: SI56 0203 2025 4894 615
e-mail: info@alu-remskar.com

S KOM SODELUJEMO

AlukPROAL d.o.o.
Grad exportPolnila za vhodna vrata

Vhodna vrata

Izračun ponudbe za vhodna vrata Prvi vtis vsakega obiskovalca so vhodna vrata in zato so zelo pomembna. Vhodna vrata so zelo pomemben del zunanjega izgleda vsake stavbe. Vhodna vrata so zelo pomembna tudi pri varnosti, saj kvalitetna vhodna vrata nepridipravom preprečijo vlom.

Vabimo vas k ogledu naše ponudbe, izdelajte si predračun in se pravilno odločite. Ponujamo vam bogato paleto različnih modelov vhodnih vrat glede na velikost, barvo, dodatke in ceno. Široka paleta vhodnih vrat bo zadovoljila še tako zahtevne kupce. Vhodna vrata so lahko sestavljena na vec načinov in sicer iz

V vrata je lahko vgrajenih vec načinov zaklepanja (enotočkovno, tritočkovno ali elektro). Za dodatne opcije se obrnite na nas.

Izračun ponudbe

Izdelajte si predračun po vaših željah s kliknom na sliko vrat

Na tej strani imate tudi možnost dobiti informativen predračun za enokrilna bela vrata širine od 80-115 in višine 190-222 cm.
Predračun za vhodna vrata si izdelate tako, da z miškinim kazalcem kliknete na željeni tip vrat. Odpre se obrazec s predračunom in na dnu obrazca podstran z slikami izvedenk tega tipa.

Izračun ponudbe vhodnih vrat

V obrazcu ponudba izberete željeno izvedenko in ali želite demontažo ter kakšno dodatno opremo. Spodaj vam računalnik z pomočjo cenikov izračuna skupno ceno z davkom. Ta predračun velja v primeru,da so podatki točni in da niste oddaljeni od nas več kot 20 km.V primeru da ste, se končni ceni dodajo še minimalni potni stroški. Seveda pa so možni tudi popusti (količinski, zimski) in izdelava vrat po vaših predlogah in željah, tudi v imitaciji lesa (ali barvah iz RAL karte). Zato nam vaše želje vpišite v obrazec PONUDBA, sporočite na Info@alu-remskar.com ali gsm 031 886 970. Radi vas bomo obiskali, opravili izmere in vam izdali dokončen predračun, v roku treh tednov po potrdilu (plačilu avansa) vašega naročila, pa nova vrata vgradili v vaš objekt.

natisni stran natisni stran
Na vrh na vrh strani
Nazaj na prejšnjo stran nazaj